Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Josep Manel Ximenis

0 Comentaris
dimecres 18 juliol 2018 22:00

"No callis res", avui «De les consultes a la República» amb Josep Manel Ximenis.

Josep Manel Ximenis, és un polític català, militant de la Candidatura d'Unitat Popular i batlle municipal d'Arenys de Munt des del 2011 fins al 2013. És el President del 'Moviment Arenyenc per a l'Autodeterminació' (MAPA) des de la seva fundació l'any 2005 i un dels impulsors del projecte 'Primàries per la República'.

També és President de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència de la Nació Catalana, secretari de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) des de la seva fundació el 14 de desembre del 2011, impulsor i coordinador de la consulta sobre la independència de Catalunya a Arenys de Munt, realitzada el 13 de setembre del 2009, que va ser la primera consulta popular que es va realitzar al país, regidor redactor i presentador de la moció que donaria peu a l'onada de consultes populars que es van realitzar al País entre el 2009 i el 2011 i responsable de la formació de tots els voluntaris que van participar en totes les consultes d'independència.

Dirigit per Amàlia Bosch / Presentat per Joan Trias.

0.0
Darrera modificació: -/-
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Jaume López, professor de Ciència Política de la UPF i la UOC "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Marc Bodi, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Raül Benéitez, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Roig, poeta. "No callis res", avui «Onze de Setembre a 3 veus». Poemes patriòtics de diversos autors. "De la mà de la cultura", avui amb Txell Sota, actriu i cantautora "No callis res", avui «Era Colom català?» amb Francesc Albardaner "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Antoni Gil, Meritxell Perelló i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui «2018: Any Pedrolo»
Primàries per la República Josep Manel Ximenis Arenys de Munt Moviment Arenyenc per a l'Autodeterminació Associació de Municipis per la Independència