Arxiu de programes

"No callis res", avui «Era Colom català?» amb Francesc Albardaner

0 Comentaris
dimecres 25 juliol 2018 22:00

"No callis res", avui «Era Colom català?» amb Francesc Albardaner.

Francesc Albardaner és un investigador i arquitecte català, conegut pels seus estudis sobre el possible origen català de Cristòfor Colom. Va ser president del Centre d'Estudis Colombins d'Òmnium Cultural.

Des del 1986 va començar les seves recerques sobre Cristòfor Colom als arxius eclesiàstics de Catalunya i a altres arxius a Espanya i a l'estranger, que li van portar a concloure el possible origen català de Colom.

Dirigit per Amàlia Bosch / Presentat per Joan Trias.

0.0
Darrera modificació: -/-
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Jaume López, professor de Ciència Política de la UPF i la UOC "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Marc Bodi, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Raül Benéitez, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Roig, poeta. "No callis res", avui «Onze de Setembre a 3 veus». Poemes patriòtics de diversos autors. "De la mà de la cultura", avui amb Txell Sota, actriu i cantautora "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera, Antoni Gil, Meritxell Perelló i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui «2018: Any Pedrolo» "No callis res", avui amb Josep Manel Ximenis
No callis res Cristòfor Colom Estudis Colombins Francesc Albardaner