Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Tamara Carrasco i Adrià Carrasco

0 Comentaris
19-12-2018

"No callis res", avui amb Tamara Carrasco i Adrià Carrasco.

Connectem en directe amb l'Adrià Carrasco (exiliat a Brussel·les) i la Tamara Carrasco (amb arrest domiciliari a Viladecans) i parlem amb la Bàrbara i l'Efrem, membres dels seus grups de suport «Adri et volem a casa» i «Tamara no estàs sola», respectivament.

La Tamara Carrasco fou detinguda el 10 d'abril de 2018 per la Guàrdia Civil al seu domicili per un presumpte delicte de terrorisme, acusació que es basava només en un àudio de WhatsApp on plantejava una vaga general indefinida. Fou empresonada preventivament a Madrid i, posteriorment, la fiscalia espanyola l'acusà, sense aportar proves, de preparar un atemptat contra la caserna de la Guàrdia Civil a Barcelona i d'idear una crema de banderes a Balsareny. Actualment té prohibit sortir de Viladecans.

Pel que fa a l'Adrià Carrasco, la matinada del 10 d'abril de 2018, la Guàrdia Civil es va presentar a casa seva amb l'objectiu de detenir-lo, igual que van fer amb Tamara Carrasco. Els agents van amenaçar de tirar la porta a terra, però l'Adri va poder agafar unes vambes i uns pantalons i va marxar de l'edifici. Se l'acusava de terrorisme, rebel·lió i sedició per haver participat en els talls de carretera i en l'obertura de peatges organitzats pels Comitès de Defensa de la República coincidint amb les operacions de sortida i retorn de la Setmana Santa de 2018. Va marxar a Brussel·les en considerar que a Espanya no tindria un judici just.

Presentat per Joan Trias / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Neus Colomer, psicòloga clínica "Incorrectes", avui amb Marc Carrera, Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Raimon Masllorens, Brutal Media i President de PROA "No callis res", avui «Evolució de l'Estat d'Israel», amb M. Vila i M. Sellarès "Incorrectes", avui amb Jordi Planas, Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Sissa Viva i Carme Romia, música i poesia "No callis res", avui amb Lluís Gibert, advocat i candidat a «Primàries Reus» "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Meritxell Perelló Pinto i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, escriptor "No callis res", avui amb Alexànder Golovin, membre del Col·lectiu Catalans Lliures
No callis res Tamara Carrasco Adrià Carrasco Exili Arrest Brussel·les Viladecans Guàrdia Civil Feixisme

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.