Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Víctor Ruiz, Ambaixador de Bitnation

0 Comentaris
10-04-2019

"No callis res", avui amb Víctor Ruiz, Ambaixador de Bitnation parlarem sobre com construir una República catalana virtual i descentralitzada.

Bitnation és una nació virtual, voluntària, sense fronteres i completament descentralitzada. Bitnation es basa en la tecnologia blockchain, la qual cosa li ha permès oferir diferents serveis, des d'identificacions d'emergència per a refugiats, poder escollir la nació a la qual es pertany, independentment del lloc geogràfic de naixement o de residència i fins i tot certificats de matrimoni.

Presentat per Joan Trias / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Rosa Casas i Josep M. Ibarra de l'Editorial Gregal "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Eulàlia Pagès, directora de l'Editorial Pagès "No callis res", avui amb Pau Miserachs "De la mà de la cultura", avui «7 raons per fugir» amb Gerard Quinto i Esteve Soler "Incorrectes", avui amb Meritxell Perelló Pinto, Marc Bodi i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Lorente, cantautor "No callis res", avui amb Juli Gutiérrez Deulofeu, enginyer agrícola i historiador "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Jordi Planas i Lluís Antoni Gil "No callis res", avui amb Neus Colomer, psicòloga clínica
Bitnation Nació virtual Víctor Ruiz República catalana virtual Blockchain

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.