Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Marta Montcada i Ichiro Hirose, promotors culturals

0 Comentaris
17-07-2019

"No callis res", avui amb Marta Montcada i Ichiro Hirose, promotors culturals, parlarem, sobre «Un pont d'amistat entre Japó i Catalunya».

Marta Montcada és una artista plàstica multidisciplinar, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de gravat, litografia i serigrafia. És cofundadora del Centre de Gravat Binomi de Barcelona, del 1984 al 2010 és assessora tècnica i estampadora de l’obra de cotitzats artistes.

La seva obra, a més de la investigació en el gravat i el monotip, empra la pintura sobre tela, seda i paper, la ceràmica, l’escultura i instal·lacions en espais singulars o en plena Natura. Ha obtingut premis en diferents disciplines i ha presentat més de 70 exposicions personals al país, Europa, Amèrica Llatina, EEUU i Japó. Des del 1993 exposa entre Catalunya i Japó, fent-hi activitats i conferències. A partir del 2010, porta a terme els Festivals Internacionals d’Art Montcada al Japó, amb la participació d’artistes, institucions japoneses i galeries d’art, propiciant un pont d’amistat entre ambdós països. 

Ichiro Hirose, productor cultural, i Marta Montcada, artista polifacètica, han fet néixer aquest projecte que enllaça Japó i Catalunya a través de les seves obres artístiques. Cada any incorporen nous artistes, així com institucions i entitats oficials que han faciliten la divulgació de l’esdeveniment pels mitjans de comunicació japonesos.

Presentat per Joan Trias / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes" avui «L'Islam és religió de pau?» "No callis res", avui amb Jair Domínguez, periodista, guionista i escriptor "La jugada mestra", avui debatrem sobre els indults i dels primers dies del nou govern "De la mà de la cultura", avui parlarem del llibre «Dones olesanes» "Incorrectes" avui «Els indults són una estafa contra l'independentisme?» "No callis res", avui amb Aleix Renyé, periodista, actor i escriptor "De la mà de la cultura", avui entrevistem Glòria Sabaté, Doctora en Filologia "Incorrectes" avui «Aragonès culminarà la independència?» "No callis res", avui amb Ricard Mas, historiador de l'art especialista en Dalí "De la mà de la cultura", avui entrevistem Elena Almirall, professora d'història
Eleccions

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.