Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua

0 Comentaris
25-09-2019

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua, preguntem "Em pots parlar en català, si us plau?".

Rosario Palomino és una catalana nascuda al Perú. Està cansada que catalanoparlants passin al castellà quan s’adrecen a ella.

Estima la llengua que considera pròpia i li preocupa la pèrdua de parlants habituals. Entre el 2003 i el 2013, el català va perdre 300.000 parlants, i als patis d’ESO de les escoles urbanes només el parlen el 14% de l’alumnat, segons l’InformeCat 2019 de la Plataforma per la Llengua, l’ONG del català.

Presentat per Joan Solé / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor "No callis res", avui amb Albert DM, coordinador Sectorial de Mossos ANC "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Oriol i Giralt, escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor
Plataforma per la Llengua Rosario Palomino Psicòloga Activista per la llengua

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.