Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate»

0 Comentaris
20-11-2019

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate», parlarem de «Pícnics, estudiants i hòsties als carrers"».

Chema Clavero, nascut a Osca, va arribar a Barcelona l’any 1968. Va treballar a la delegació del Ministerio de Trabajo i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser membre del PSUC, va estar afiliat a Comissions Obreres i va ser fundador de la primera comissió del personal de la Universitat Autònoma, com també de la comissió cultural d’estudiants de Medicina, quan els funcionaris no podien estar sindicats, ni els estudiants agrupats. És expresident de l’Asociación «Súmate» de castellanoparlants i membre de la sectorial de Jubilats de l’ANC.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, poeta "No callis res", avui amb Federico Mayor Zaragoza, diplomàtic "Incorrectes", avui amb Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural "De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores "No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín "De la mà de la cultura", avui amb Adrià Pujol, escriptor
Súmate ANC Chema Clavero Universitat Autònoma de Barcelona

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.