Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate»

0 Comentaris
20-11-2019

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate», parlarem de «Pícnics, estudiants i hòsties als carrers"».

Chema Clavero, nascut a Osca, va arribar a Barcelona l’any 1968. Va treballar a la delegació del Ministerio de Trabajo i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser membre del PSUC, va estar afiliat a Comissions Obreres i va ser fundador de la primera comissió del personal de la Universitat Autònoma, com també de la comissió cultural d’estudiants de Medicina, quan els funcionaris no podien estar sindicats, ni els estudiants agrupats. És expresident de l’Asociación «Súmate» de castellanoparlants i membre de la sectorial de Jubilats de l’ANC.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.