Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate»

0 Comentaris
20-11-2019

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate», parlarem de «Pícnics, estudiants i hòsties als carrers"».

Chema Clavero, nascut a Osca, va arribar a Barcelona l’any 1968. Va treballar a la delegació del Ministerio de Trabajo i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser membre del PSUC, va estar afiliat a Comissions Obreres i va ser fundador de la primera comissió del personal de la Universitat Autònoma, com també de la comissió cultural d’estudiants de Medicina, quan els funcionaris no podien estar sindicats, ni els estudiants agrupats. És expresident de l’Asociación «Súmate» de castellanoparlants i membre de la sectorial de Jubilats de l’ANC.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Súmate ANC Chema Clavero Universitat Autònoma de Barcelona

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.