Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Adrià Alsina, professor de periodisme i comunicació

0 Comentaris
11-12-2019

"No callis res", avui amb Adrià Alsina, professor de periodisme i comunicació parlarem de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Adrià Alsina és llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Ha cursat també un màster en Comerç Internacional a Madrid i un altre de Comunicació Global a Hong Kong. Ha treballat com a consultor de comunicació internacional per organitzacions com el Banc Mundial, el Banc Africà de Desenvolupament, l'OCDE i el Banc Interamericà de Desenvolupament.

A partir d'agost de 2016 va ser el cap de premsa de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). A les següents eleccions es va presentar per presidir l'entitat. Va entrar com a membre del Secretariat de la mateixa organització en el mandat d'Elisenda Paluzie. El setembre de 2018 en va dimitir en presentar-se com a candidat a les primàries per a l'alcaldia de Barcelona on va quedar en segona posició a la primera volta i primer en la segona volta.

Ha exercit de professor a les universitats de la Sorbona, Xinesa de Hong Kong, a l'IDEC de la Universitat Pompeu Fabra i actualment és professor associat a la Universitat de Vic.

Col·labora com a tertulià en múltiples mitjans.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.