Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu

0 Comentaris
15-01-2020

"No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu parlem de «La repressió política al futbol català».

Frederic Porta es va iniciar en el «Diari de Tarragona» abans d’entrar a Televisió Espanyola, on va realitzar tasques d’informació esportiva als telenotícies i va dirigir el programa «Teledeporte». Posteriorment ha col·laborat a El Noticiero Universal, El Periódico de Catalunya, Sport, ESPN, Televisió de Catalunya, Antena 3 i Audiovisual Sport.

Va ser cap de premsa en el «Fòrum Internacional de les Cultures» (2004) i ha estat sotscap de programes a Catalunya Ràdio. Ha escrit llibres de temàtica esportiva, com «Kubala!» (2012), «Contes del Camp Vell» (2012), «De Blues i Grana» (2013) i «De Blues i Grana II» (2013). És columnista d’El 9 Esportiu.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.