Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu

0 Comentaris
15-01-2020

"No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu parlem de «La repressió política al futbol català».

Frederic Porta es va iniciar en el «Diari de Tarragona» abans d’entrar a Televisió Espanyola, on va realitzar tasques d’informació esportiva als telenotícies i va dirigir el programa «Teledeporte». Posteriorment ha col·laborat a El Noticiero Universal, El Periódico de Catalunya, Sport, ESPN, Televisió de Catalunya, Antena 3 i Audiovisual Sport.

Va ser cap de premsa en el «Fòrum Internacional de les Cultures» (2004) i ha estat sotscap de programes a Catalunya Ràdio. Ha escrit llibres de temàtica esportiva, com «Kubala!» (2012), «Contes del Camp Vell» (2012), «De Blues i Grana» (2013) i «De Blues i Grana II» (2013). És columnista d’El 9 Esportiu.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Frederic Porta Esports Repressió política Futbol català

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.