Arxiu de programes

"No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora

0 Comentaris
22-01-2020

"No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora ens explicarà la seva tesi en la que assegura que "el català no ve del llatí".

Carme J. Huertas és una filòloga i escriptora catalana, resident a Corbera de Llobregat. És llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona. La seva obra «Amb Gent de Pedra» va guanyar al Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil 2002. Forma part del col·lectiu literari nascut a Calafell Cisca Lafell.

Amb rebuig acadèmic compacte, defensa la hipòtesi que el llatí vulgar no existí pas, i, més enllà, que les llengües romàniques no provenen del llatí, sinó de múltiples llengües autòctones preexistents.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador
La noia de la biblioteca

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.