Arxiu de programes

"No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora

0 Comentaris
22-01-2020

"No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora ens explicarà la seva tesi en la que assegura que "el català no ve del llatí".

Carme J. Huertas és una filòloga i escriptora catalana, resident a Corbera de Llobregat. És llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona. La seva obra «Amb Gent de Pedra» va guanyar al Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil 2002. Forma part del col·lectiu literari nascut a Calafell Cisca Lafell.

Amb rebuig acadèmic compacte, defensa la hipòtesi que el llatí vulgar no existí pas, i, més enllà, que les llengües romàniques no provenen del llatí, sinó de múltiples llengües autòctones preexistents.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Escriptura Filologia Carme J. Huertas

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.