Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals

0 Comentaris
29-01-2020

"No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals.

Carles Canet porta treballant com a realitzador al món de la televisió des de l'any 1997. La carrera audiovisual de Canet es desenvolupa en la seva majoria a TV3. Allà ha treballat com a realitzador en programes de diferent índole entre els quals es troben: «Els Pirineus des de l'aire», «L’Ebre camins d’aigua», «Personatge i paisatge», «T’ha tocat», «El submarí» —amb Toni Clapés—, «El  paisatge  favorit  de  Catalunya» o «L’Entrevista  impossible».

També ha col·laborat amb cadenes estatals com Antena 3 o ViaDigital, en els programes «Calamar» i «La Mar salada», respectivament. Canet ha participat com a realitzador en tres documentals produïts per Tv3: «Memòria de l’Infern», «Flaixos Per al Meu Blog-Juvé Pallach» i darrerament «Paco Candel: l’altre català». És també membre cofundador de les televisions locals de Cardedeu i de Granollers, on fou director i productor de la sèrie de ficció  «VilaOberta «, primera sitcom destinada en principi a la xarxa de televisions locals.

Durant l'any 2009, amb les productores Aurea Documentary i Fair Play Produccions S.A., col·laborà en el desenvolupament del projecte «Més que un curt» i participà com a ajudant de direcció en vàries de les produccions emeses en Tv3. A més a més ha realitzat gales i esdeveniments i ha estat director creatiu de centenars de vídeos per a la Generalitat de Catalunya, per entitats i empreses i grans marques esportives.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
TV3 Carles Canet Realitzador Audiovisual Els Pirineus des de l'aire

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.