Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor

0 Comentaris
12-02-2020

"No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor, parlarem de" les drogodependències i la desintoxicació".

Jordi Vila-Abadal és escriptor i metge psiquiatre. Fou monjo de Montserrat de 1946 a 1968. Ha publicat alguns estudis sobre toxicomanies i drogaaddicció, a més de diversos assaigs: «A tu, la seva mare» (1986), «El doctor Lluís Vila d’Abadal i el seu temps» (1990), «L’abat d’un poble: Aureli M. Escarré» (1998), «Valors vells, nous valors» (1998), «Cartes al cel» (2004) i «Noves cartes al cel» (2006), entre d’altres. El primer, «Paraula de Déu per al poble» (1966), el signà amb el nom de Plàcid Vila-Abadal, com també la traducció que donà a conèixer l’any següent a l’editorial Nova Terra: la personal «Vida de Jesús de François Mauriac».

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Carles Casajuana, escriptor i diplomàtic "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora i filòloga Maite Salord "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora Silvia Terol "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.