Arxiu de programes

Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates)

0 Comentaris
17-02-2020

Especial "No callis res", avui amb Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) parlem de «Unilateralitat, Independència i República».

Roger San Millán és Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Grau en Administració i Direcció d'Empreses per la UOC i Màster en Direcció Financera i Comptable per l'IDEC-UPF. Ha treballat com a Director Financer en projectes empresarials d’inversió, adquirint una visió integral de tot el procés de generació de valor, l'anàlisi d’inversions i l'administració de  companyies patrimonials. També ha treballat com a analista d’inversions, assessor financer i assessor de companyies de diferents sectors, adquirint una sòlida experiència en la negociació bancària i la renegociació. És Membre del Col·legi d'economistes, de l'Associació catalana de Comptabilitat i Direcció, i AICAT  nº8077.

Actualment és Secretari General de Solidaritat Catalana per la Independència (SI).

Toni Castellà és llicenciat en direcció i administració d'empreses i màster en administració d'empreses per ESADE. És professor associat d'ESADE i soci consultor de Clavera & Ferrera Associats, SL, des del 1996. Ha estat cap d'administració de Polymedic, SA (1992-1994), cap de programes d'IKL, SA (1994-1996) i membre del gabinet de la conselleria de Treball de la Generalitat de Catalunya (1998-1999). 

Actualment és President de Demòcrates de Catalunya (DC). A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 fou escollit com a diputat, aquesta vegada amb la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor
Roger San Millán Independència Demòcrates de Catalunya Solidaritat catalana per la Independència Toni Castellà Unilateralitat República

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.