Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador

0 Comentaris
11-03-2020

"No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador parlem de «Objectiu: ruptura de Catalunya amb Espanya"».

Xavier Diez és un escriptor i historiador català especialitzat en els moviments socials al segle XX. És diplomat en magisteri, llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Història Contemporània per la Universitat de Girona.

Ha publicat assaig, narrativa i poesia. Ha col·laborat amb diversos mitjans d'informació i és un actiu bloguer. Ha exercit de mestre i és professor d'Història Contemporània de la Universitat Ramon Llull.

De cara a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015, es va presentar en un lloc simbòlic de la llista de la candidatura Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent a la circumscripció de Girona.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "Jugada mestra", avui amb Rosario Palomino i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Carme Montserrat, escriptora "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora
Escriptor Historiador Xavier Diez Segle XX Història Contemporània Universitat Ramon Llull

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.