Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Agustí Colomines, historiador i polític

0 Comentaris
6-04-2021

"No callis res", avui amb Agustí Colomines, historiador i polític.

Agustí Colomines és historiador i polític. És professor titular d'història contemporània a la Universitat de Barcelona. Especialista en història del nacionalisme i en historiografia.

Ha estat professor visitant a la University of East Anglia (1996), a la Boston University (2015) i a la University of Stanford (2018 i 2019), a més de fer estades de recerca en altres universitats nord-americanes i europees. És membre de l'International Advisory Council de l'Association for the Study of Ethnicity and Nationalism (ASEN), vinculada a la London School of Economics i a la University of Edinburg. Pertany al consell assessor internacional de la revista Nations and Nationalism.

Compta també amb una llarga trajectòria política al darrere. Els últims anys ha destacat per ser un dels cervells de l’estratègia seguida per Junts per Catalunya, sobretot quan es va conformar com a candidatura electoral a la tardor de 2017; i per ser també un dels creadors de la Crida Nacional per la República, tot i que ha exposat la seva decepció amb aquesta entitat.

De jove va militar a la Bandera Roja i a la Joventut Comunista de Catalunya del Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC). El 1979 va participar en la fundació de Nacionalistes d'Esquerra i durant la primera legislatura del Parlament de Catalunya va ser secretari parlamentari de Josep Benet.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Carles Casajuana, escriptor i diplomàtic "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora i filòloga Maite Salord "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora Silvia Terol "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.