Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Vicenç Altaió, poeta, assagista i traductor de teatre

0 Comentaris
13-04-2021

"No callis res", avui amb Vicenç Altaió, poeta, assagista i traductor de teatre.

Vicenç Altaió és poeta, assagista, traductor de teatre, crític d’art, articulista d’opinió i agitador cultural. Va ser director del centre KRTU i de l’Arts Santa Mònica. Ha estat comissari de nombroses exposicions de tema artístic, literari i científic, així com de l’Any Miró, de l’Any Pla i de l’Any Dalí. Entre les seves publicacions destaca, a més de la poesia, recollida a «Massa fosca (Poesia 1978-2004)» (Moll, 2004) i continuada a «Santa Follia de Ser Càntic» (Eliseu Climent, 2005), la sèrie «Tràfic d’idees» (Mall, 1986), una autobiografia intel·lectual i transversal ocupada per escrits sobre artistes i la renovació en art com a moral, dins la qual han aparegut recentment «Desglossari d’un avantguardista» (Destino, 2000), «Els germans» (Destino, 2002), «El cervell i les venes» (March, 2005), «La consola de Cadaqués» (Eumo, 2007) i «Un sereno en el cementiri de l’art» (Ass. Joan Ponç, 2011).

També ha estat impulsor de diversos projectes multidisciplinaris, entre els quals destaquen les revistes «Tarotdequinze», «Èczema», «Àrtics» i «Cave Canis». Fidel a la seva trajectòria multidisciplinar, ha interpretat el paper de Giacomo Casanova en el film d’Albert Serra «Història de la meva mort».

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.