Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Pep Quintana, escriptor, periodista i guia turístic

0 Comentaris
20-04-2021

"No callis res", avui amb Pep Quintana, escriptor, periodista i guia turístic.

El Pep Quintana és d'Arenys de Mar. Es considera l'home dels mil oficis i, a la vila, és un personatge il·lustre, membre de totes les tertúlies. Des del seu vessant d'activista cultural s'ha especialitzat en la difusió de l'obra de Salvador Espriu a través d'itineraris, per joves i adults, a Arenys de Mar. Se'l coneix sobretot per les seves rutes literàries al cementiri de Sinera.

És un escriptor i periodista que ha combinat la seva activitat literària i la presència als mitjans de comunicació amb la feina continuada de guia turístic arreu de la Mediterrània, però d'una manera especial al Marroc.

En destaquem també la seva faceta de bibliobusero amb la que va recórrer tot el país en una furgoneta que era una biblioteca i el fet que va ser xofer del MHP Tarradellas a l'exili amb qui va conviure durant diversos anys de joventut.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.