Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Albert Velasco, historiador de l'art

0 Comentaris
27-04-2021

"No callis res", avui amb Albert Velasco, historiador de l'art, especialista en art medieval i pintura gòtica catalana.

Albert Velasco és un historiador de l'art, comissari i professor de la Universitat de Lleida i de la Universitat Oberta de Catalunya. És especialista en art medieval i pintura gòtica catalana, àmbit al qual ha dedicat bona part de la seva trajectòria investigadora, doctorant-se amb una tesi dedicada al pintor Pere Garcia de Benavarri.

Va ser conservador del Museu de Lleida del 2007 al 2019 i és una veu autoritzada per a parlar del litigi que mantenen obert els governs català i aragonès sobre les obres d'art del monestir de Sixena. És també conseller de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i ha rebut el Premi Víctor Torres (2018), concedit a persones que hagin contribuït a la lluita pels valors republicans, que hagin promogut la cultura catalana i que hagin defensat Catalunya.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui entrevistem Meritxell Garcia, escriptora i nutricionista "Incorrectes" avui «El cristianisme és religió de pau?» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Alfons Cama, escriptor "De la mà de la cultura", avui parlem de memòria històrica "Incorrectes" avui «Catalunya ha de ser un paradís fiscal?» "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.