Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Antonio Baños, periodista i escriptor

0 Comentaris
4-05-2021

"No callis res", avui amb Antonio Baños, periodista i escriptor.

Antonio Baños és Diplomat en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat a diversos mitjans de comunicació.

En ràdio ha col·laborat amb Ràdio Associació de Catalunya, COM Ràdio o Ràdio Nacional d'Espanya. En televisió ha estat a Televisió de Catalunya, Betevé i La Sexta. També ha treballat per diferents publicacions com El Periódico, el Diari ARA, Catalunya Plural, ADN, La Marea i Público... Ha estat també subdirector de la revista «Ajoblanco» i ha col·laborat en múltiples projectes editorials i audiovisuals.

A les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015, fou cap de llista de la CUP (Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent) després de ser escollit en primàries com a independent. La seva coalició va obtenir uns resultats històrics, arribant als 10 escons de representació al Parlament de Catalunya. El 4 de gener de 2016 va renunciar a la seva acta de diputat després que decisió del consell polític i el grup d'acció parlamentària de la CUP-Crida Constituent de no donar suport a la investidura d'Artur Mas signifiqués la derrota de la postura. El 12 de gener va formalitzar oficialment la renúncia a l'escó després de participar en la sessió d'investidura i votar al nou President de la Generalitat Carles Puigdemont.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.