Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Pere Izquierdo, arqueòleg

0 Comentaris
11-05-2021

"No callis res", avui amb Pere Izquierdo, arqueòleg.

Pere Izquierdo és des del maig de 2013 Director-gerent (en funcions) del Consorci del Patrimoni de Sitges. En els últims anys ha assumit la Secció Tècnica d’Equipaments i Projectes des d’on ha participat en projectes com la reforma el Palau de Maricel, l’adaptació de Can Falç, la revisió de la Carta Arqueològica Subaquàtica de Sitges o la documentació de les recents troballes en excavacions al Puig de Sitges. Anteriorment, havia estat director del Patronat de Museus Municipals de Sabadell (1992-94), del Museu d’Arqueologia de Catalunya (febrer 2007 – setembre 2008) i de l’Oficina del Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona (febrer 2012 – abril 2013). Ha participat en una seixantena d’excavacions arqueològiques, de les quals n’ha dirigit 27.

Entre els anys 2003 i 2008 va ser vocal del patronat del Museu Nacional d’Art de Catalunya i de la seva comissió delegada; ha editat l’obra col·lectiva «La nissaga catalana del món clàssic» (2010); ha participat en onze llibres de diferents disciplines culturals; ha pronunciat un centenar llarg de conferències i ha estat professor habitual als cursos de postgrau de museologia, gestió del patrimoni i arqueologia subaquàtica de diverses universitats catalanes, entre altres iniciatives i activitats de la seva trajectòria cívica i cultural.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.