Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Iu Forn, periodista

0 Comentaris
18-05-2021

"No callis res", avui amb Iu Forn, periodista.

Iu Forn és periodista i fou col·laborador del «diari ARA» des dels seus inicis el 2010 i de la revista «El Jueves» des del 1992. Anteriorment havia escrit una columna diària al diari «Avui» anomenada "Passa-ho!" des de l'any 2004 i fins al 2010 i a l'edició del "Barcelonès Nord" del diari «El Punt». Una de les seves columnes, titulada "Manual del bon colpista", li va valdre la presentació de sis querelles i una denúncia per injúries a l'Exèrcit, totes elles arxivades després de diversos recursos presentats pels querellants.

Durant tres anys (2004 a 2007) va ser subdirector i guionista del programa «Telemonegal» de la televisió local de Barcelon BTV. També ha estat col·laborador del programa «El Club» de TV3. Anteriorment havia treballat a TVE, Tele 5, Antena 3 i Euskal Telebista i en el món de la ràdio, entre d'altres a Ràdio 4, Ona Catalana, Catalunya Ràdio i Catalunya Cultura. Actualment treballa al diari digital «El Nacional».

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.