Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Ricard Mas, historiador de l'art especialista en Dalí

0 Comentaris
25-05-2021

"No callis res", avui amb Ricard Mas, historiador de l'art especialista en Dalí.

Ricard Mas és historiador de l'art i crític d'art. Especialitzat en avantguardes històriques, mercat de l'art i falsificacions, la vida i l'obra de Salvador Dalí, i història del videojoc.

Ha publicat, entre d'altres, «Dossier Marinetti», «Els artistes catalans i la publicitat: 1888-1929», i «Univers Dalí». Ha comissariat, entre d'altres, les exposicions «L'art de falsificar», «Èczema. Del textualisme a la postmodernitat», «Dalí. Una vida de llibre», «Tres mestres del videojoc» i «Cadaqués de Picasso». Publica amb regularitat als setmanaris «El Temps» i «Time Out».

Com a crític d'art és membre d'ACCA (Associació Catalana de Crítics d'Art) i AICA (Associació Internacional de Crítics d'Art) i col·labora habitualment al diari Avui i les revistes El Temps, de València, i Descubrir el Arte, de Madrid. Durant el 2010 va comissionar l'exposició «Cadaqués de Picasso», al Museu de Cadaqués, juntament amb Pere Vehí.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.