Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Aleix Renyé, periodista, actor i escriptor

0 Comentaris
1-06-2021

"No callis res", avui amb Aleix Renyé, periodista, actor i escriptor.

Va passar a viure a la Catalunya del Nord l'any 1981 com a refugiat polític a causa de la seva militància a l'Exèrcit Popular Català (EPOCA) i Terra Lliure.

Amb Pascal Comelade i Joan-Lluís Lluís va escriure el «Manifest revulsista nord-català». Com a periodista va contribuir al diari «El Punt» i el seu successor «El Punt Avui». Ha treballat a «Ràdio Arrels» i el setmanari «El Punt Catalunya Nord». Ha exercit de corresponsal a la Catalunya Nord als inicis de Catalunya Ràdio i de RAC1, i a Ràdio Andorra.

També ha estat membre de l'equip de redacció de les publicacions nord-catalanes «La Nova Falç» i «El Fiçó», actualment desaparegudes. Com a actor ha escrit i interpretat amb la cantant noruega Mag Stöyva els espectacles «Petjades de Leonard Cohen» i «Romançs de Dones».

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.