Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Jair Domínguez, periodista, guionista i escriptor

0 Comentaris
8-06-2021

"No callis res", avui amb Jair Domínguez, periodista, guionista, escriptor i músic.

Com a guionista ha escrit per als programes de TV «52» (Premi Ondas 2005), «Buenafuente», «Polònia» i «Crackòvia», o els programes de ràdio «Minoria absoluta», «El Rosari de l'Aurora» i «La segona hora», entre altres.

En el seu vessant literari, és autor del llibre de contes «Jesucrist era marica», de la novel·la «Hawaii Meteor» (Tria Llibres, 2012), de «99 coses que hem d'aniquilar si volem ser independents» i de «Segui vora el foc», per exemple.

En la seva vessant de divulgador cultural, el 2013 Jair Domínguez va inaugurar el centre «Kulturale» a Figueres, que compta amb bar, pub, sala de concerts, sala d'exposicions i restaurant. Un espai que va ser ideat per a actuacions musicals i exposicions culturals alternatives de tota mena.

Actualment és col·laborador de l'informatiu satíric de TV3 «Està passant», del programa de Catalunya Ràdio «El búnquer» i del programa de televisió que s'estrena en exclusiva a través dels mitjans digitals i les xarxes socials de TV3 «Bricoheroes» on ensenya bricolatge, conjuntament amb en Peyu, amb el seu estil peculiar.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.