Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Teresa Colom, poeta i escriptora

0 Comentaris
15-06-2021

"No callis res", avui amb Teresa Colom, poeta i escriptora.

Teresa Colom és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i va treballar uns quants anys en l’àmbit de les finances, però actualment es dedica només a l’escriptura. Ha publicat els poemaris «Com mesos de Juny» (2001, Premi Miquel Martí i Pol del Govern d’Andorra), «La temperatura d’uns llavis» (2002), «Elegies del final conegut» (2005), «On tot és vidre» (2009, Talent FNAC 2009) i «La meva mare es preguntava per la mort» (2012).

El 2010 va estrenar el muntatge poeticoteatral «32 vidres», dirigit per Pere Planella, estrenat a la Pedrera de Barcelona i presentat al claustre del Monestir de Sant Miquel del Poble Espanyol, al Brossa Espai Escènic i al Teatre les Fontetes de la Massana (Andorra). També ha estat codirectora artística de Barcelona Poesia. Ha participat en múltiples festivals nacionals i internacionals, i ha fet nombroses lectures a biblioteques d'arreu del món.

El 2015 va publicar el llibre de relats «La senyoreta Keaton i altres bèsties» (Empúries, premi Maria Àngels Anglada 2016), que s’ha traduït al castellà (2018), al francès (2020) i al mandarí (2021). La seva primera novel·la, «Consciència» (Empúries, 2019), també es publicarà en castellà (2021) i italià.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.