Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Joan Magrané, compositor

0 Comentaris
22-06-2021

"No callis res", avui amb Joan Magrané, compositor.

Joan Magrané  ha guanyat, entre d'altres, del Premi Reina Sofia de Composició Musical (2013). L'any 2016 va ser lauréat de l'Académie de France residint a la Villa Medici a Roma i durant l'any 2017 i 2018 va ser membre de l'Académie de France à Madrid residint a la Casa de Velázquez.

Les seves obres han estat interpretades arreu d'Europa per conjunts instrumentals i solistes com l'Ensemble Intercontemporain, el Quatuor Diotima, el Quartet Gerhard, la BBC Scottish Symphony Orchestra, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquesta de la RTVE, els Neue Vocalsolisten, el Trío Arbós, el Barcelona 216, CrossingLines, Funktion i Adriàn Blanco, entre altres.

El seu catàleg inclou música de cambra, per a conjunt instrumental, per a orquestra simfònica i per a instruments solistes.

El 2014 va estrenar «Dido Reloaded» al Teatre Lliure, una òpera de cambra escrita a vuit mans, juntament amb Xavier Bonfill, Raquel García-Tomás i Octavi Rumbau, el 2015 va estrenar a Viena l'òpera «disPLACE» coescrita amb Raquel García-Tomás i el 2019 va estrenar al Festival de Peralada l'òpera «Diàlegs de Tirant e Carmesina».

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.