Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Joan Magrané, compositor

0 Comentaris
22-06-2021

"No callis res", avui amb Joan Magrané, compositor.

Joan Magrané  ha guanyat, entre d'altres, del Premi Reina Sofia de Composició Musical (2013). L'any 2016 va ser lauréat de l'Académie de France residint a la Villa Medici a Roma i durant l'any 2017 i 2018 va ser membre de l'Académie de France à Madrid residint a la Casa de Velázquez.

Les seves obres han estat interpretades arreu d'Europa per conjunts instrumentals i solistes com l'Ensemble Intercontemporain, el Quatuor Diotima, el Quartet Gerhard, la BBC Scottish Symphony Orchestra, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquesta de la RTVE, els Neue Vocalsolisten, el Trío Arbós, el Barcelona 216, CrossingLines, Funktion i Adriàn Blanco, entre altres.

El seu catàleg inclou música de cambra, per a conjunt instrumental, per a orquestra simfònica i per a instruments solistes.

El 2014 va estrenar «Dido Reloaded» al Teatre Lliure, una òpera de cambra escrita a vuit mans, juntament amb Xavier Bonfill, Raquel García-Tomás i Octavi Rumbau, el 2015 va estrenar a Viena l'òpera «disPLACE» coescrita amb Raquel García-Tomás i el 2019 va estrenar al Festival de Peralada l'òpera «Diàlegs de Tirant e Carmesina».

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.