Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Toni Sala, escriptor

0 Comentaris
29-06-2021

"No callis res", avui amb Toni Sala, escriptor.

Toni Sala va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Girona i actualment és professor de la Universitat Pompeu Fabra i dirigeix diversos grups de lectura en biblioteques

Com a escriptor es va donar a conèixer amb «Entomologia» (1997), el seu primer llibre i amb el qual va guanyar el Premi Documenta. Amb «Bones notícies» (2001) va proposar una mirada torbadora sobre les intimitats de la vida en parella. «Crònica d'un professor de secundària» mostra el món de l'ensenyament des de dins (2001), va suscitar una certa polèmica i és el llibre que el va donar a conèixer al gran públic.

Des de 2014 forma part del projecte «De Capçalera», que té l'objectiu de potenciar el vincle existent entre els escriptors catalans (amb un prestigi i una trajectòria consolidats) i les biblioteques públiques catalanes per tal d'establir col·laboracions més estretes entre ambdós. Sala es vincula a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, de la seva ciutat natal, Sant Feliu de Guíxols.

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.