Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític

0 Comentaris
6-07-2021

"No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític.

Oriol Izquierdo és un escriptor i gestor cultural. És llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diploma d'estudis avançat i Doctorat en Comunicació i Humanitats per la Facultat de Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull (URL). Des del 1980 està estretament vinculat al món cultural català desenvolupant diferents tasques.

En l'àmbit acadèmic, ha donat classes de literatura i seminaris d'humanitats a la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull), a la Universitat Oberta de Catalunya, a la Universitat de Barcelona i a l'Escola d'Escriptura i Humanitats de l'Ateneu Barcelonès. Pel que fa als mitjans de comunicació, ha col·laborat regularment amb diaris com «La Vanguardia» o l’«Avui».

L'any 2007 va ser nomenat director de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor "Incorrectes" avui «L'okupació és un crim? I els desnonaments?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.