Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític

0 Comentaris
6-07-2021

"No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític.

Oriol Izquierdo és un escriptor i gestor cultural. És llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diploma d'estudis avançat i Doctorat en Comunicació i Humanitats per la Facultat de Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull (URL). Des del 1980 està estretament vinculat al món cultural català desenvolupant diferents tasques.

En l'àmbit acadèmic, ha donat classes de literatura i seminaris d'humanitats a la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull), a la Universitat Oberta de Catalunya, a la Universitat de Barcelona i a l'Escola d'Escriptura i Humanitats de l'Ateneu Barcelonès. Pel que fa als mitjans de comunicació, ha col·laborat regularment amb diaris com «La Vanguardia» o l’«Avui».

L'any 2007 va ser nomenat director de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.