Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora

0 Comentaris
13-07-2021

"No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora.

Nascuda a Califòrnia el 1965, té un Bachelor of Arts per la Universitat de Pennsilvània. Entre 1987 i 1993 va viure a Barcelona, on gestionava la traducció de programes informàtics. El 1993 es va traslladar als Estats Units per escriure llibres sobre l'ús d'Internet i el World Wide Web. És autora del supervendes «HTML, XHTML, and CSS: Visual QuickStart Guide», amb vuit edicions i més d'un milió d'exemplars venuts.

El 2015 es va presentar a les eleccions al secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), sent la candidata més votada. El gener de 2016, Liz Castro va deixar voluntàriament de formar part de la direcció de l'entitat sobiranista ANC per poder dedicar més temps a acabar els llibres sobre el procés que tenia en marxa.

El març de 2017 impulsa la campanya de micromecenatge «Per Sant Jordi, #OperacióEspanya» amb l'objectiu de fer arribar 300 exemplars de l'edició en castellà del seu darrer llibre a VIPs, polítics, corresponsals i diplomàtics que segueixen el procés des de Madrid. Obté 6.700 € en 10 dies per dur a terme la campanya.

El novembre de 2017 va publicar el llibre «Els carrers seran sempre nostres» on relata els successos de referèndum de l'1 d'octubre de 2017.

 El gener de 2019 funda l'«Aixet»a, una plataforma de micromecenatge continu per donar suport a projectes creatius per subscripció

Dirigit i presentat per Jordi Galves.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics» "Incorrectes" avui «El català sobreviurà sent una llengua amable» "La jugada mestra", avui parlarem del Consell per la República i l'independentisme "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Argentina "Incorrectes" avui «El món lliure ha mort?» "De la mà de la cultura", avui parlem de «La literatura i els més vulnerables» "De la mà de la cultura", avui entrevistem Carles Casajuana, escriptor i diplomàtic "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora i filòloga Maite Salord "De la mà de la cultura", avui entrevistem a l'escriptora Silvia Terol

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.