Arxiu de programes

Programació especial. Acte final de campanya dels candidats de Primàries per Barcelona.

0 Comentaris
14-12-2018

Programació especial. Acte final de campanya i inici de la primera volta de les votacions a les candidatures de Barcelona.

El divendres, 14 de desembre, es celebrà l’acte final de campanya de Primàries Catalunya i es van iniciar les votacions de la primera volta. La candidatura de Barcelona va posar el punt i final a la campanya en un acte al Cercle de Gràcia, al carrer de Santa Magdalena 12 de Barcelona.

L'acte, presentat per l'humorista Toni Albà, va comptar entre d'altres amb l'Elisenda Paluzie, Presidenta de l'ANC, l'Anna Arqué, analista política. Els 54 candidats van acomiadar la campanya després de més de tres mesos d’actes.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Lluís Gibert, advocat i candidat a «Primàries Reus» "No callis res", avui amb Jordi Ibàñez, candidat a Primàries per l'Hospitalet "No callis res", avui amb Carles Salvadó, candidat a Primàries per l'Hospitalet "No callis res", avui amb Xavier Martínez-Gil candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Adrià Alsina candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Jordi Graupera candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb Gerard Ardanuy candidat a primàries per Barcelona "No callis res", avui amb David Folch, candidat a primàries per Barcelona Convenció municipalista de la coordinadora de 'Primàries per la República'
Primàries per la República Primàries Catalunya Primàries Barcelona Acte final de campanya ANC

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.