Calendari

De dimarts a dijous connecta amb nosaltres! Des del plató situat a la Travessera de Dalt de Barcelona, emetem 4 programes en directe de diverses temàtiques. Política, cultura, jovent... donem veu a aquells temes que ens interpel·len i que són de plena actualitat. Volem ser una finestra, un altaveu, una mirada diferent.


Programació

Incorrectes

Dilluns de 22h a 23h

Arriba «Incorrectes!» La tertúlia jove de República TV. Cada setmana sentirem opinions fresques i trencadores, les veus més punyents dels nous talents del país. Espontanis. Sense censura. Sense límits. Parlarem de tot. Independència, política internacional, economia, societat, innovació. Els dimarts al vespre seran per parlar sense condicions. Declarem «Incorrectes!» com a espai lliure de jutges espanyols. No permetrem que ningú ens digui què pensar. Perquè ser jove no és cap delicte!

No callis res

Dimecres de 22h a 23h

Tens alguna cosa a dir sobre la Catalunya actual i el seu dret d’autodeterminació? Aquí tens una plataforma d’opinió. Pots parlar de política, sociologia, hisenda, història, sanitat... La llibertat d’expressió i la llibertat de pensament són conceptes clau per al progrés polític i intel·lectual del segle XXI.

De la mà de la cultura

Dijous de 19.30h a 20.30h

«De la mà de la cultura» és un programa que vol apropar el món artístic i cultural en totes les seves vessants als telespectadors. Descobrir molt més de l'artista i de la seva obra, aprofundir en una filosofia de vida i fer-ho amb un format dinàmic, una tertúlia distesa on es despullin sentiments, anècdotes, sorpreses i molta sensibilitat. Un espai on descobrir, setmana a setmana, un món en constant evolució creativa. I és que la, cultura, la història i l'art són vida!

Debat obert

Dijous de 22h a 23h

Programa de tertúlia política que debatrà respecte a l'actualitat política de cada moment.

República TV no es fa responsable de les manifestacions i opinions manifestades lliurement per els seus convidats durant les emissions. No obstant per principis de la cadena les emissions dels programes s'emetran en estricte directe continu, i no es tallaran o s'interrompran per cap motiu voluntari.


Al calendari següent podeu visualitzar els programes que estem preparant. Si feu clic a cada esdeveniment publicat s'obrirà una finestra amb les dades pertinents.

Febrer2019

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
 
 
 
 
1Divendres
2Dissabte
3Diumenge
4Dilluns
6Dimecres
8Divendres
9Dissabte
10Diumenge
11Dilluns
12Dimarts
13Dimecres
15Divendres
16Dissabte
17Diumenge
18Dilluns
19Dimarts
20Dimecres
22Divendres
23Dissabte
24Diumenge
25Dilluns
26Dimarts
27Dimecres