Equip

Mònica Socias
Directora i presentadora del programa «De la mà de la cultura»
Navegant sempre en un mar de cultures, entre llibres, pintura i música, les lletres han format part de la meva vida des de que tinc memòria. Inquieta i curiosa, àvida de cultura en qualsevol de les seves vessants. Busco sempre més enllà de cada mirada, cada gest, cada paraula, per trobar l'essència de les persones i de la seva obra. Descobrir en els petits detalls les coses més grans. El mar, el meu món, les lletres, la meva gran passió. Per mi, la cultura és una forma de viure, de sentir, i poder compartir-la, un luxe.


Enric Folch
Director i presentador del programa «Debat obert»
54 anys. 2 fills. Economista, assessor fiscal. Treballo a Londres i Barcelona en organització i inversions de patrimonis empresarials i personals d'arreu del món. Parlo Català, Castellà, Anglès, Francès, Italià, i una mica de Rus. "No tinc web, no tinc blog, no tinc twitter, no tinc facebook, no tinc instagram, no tinc picto. Així, sempre tinc temps per fer un cafè i parlar."


Amàlia Bosch
Directora del programa «No callis res»
He treballat més que no pas he descansat. Accepto les persones tal com són i no tinc la necessitat de canviar-les. Sóc llicenciada en Geografia per la UB. He publicat diversos llibres d’història i espai rural i natural i he col·laborat en diaris nacionals i revistes locals. Vaig estar vinculada laboralment a la gestió parlamentària.


Joan Trias
Presentador del programa «No callis res»
Em dic Joan Trias i sóc del 1986. Apassionat de la història i el món audiovisual vaig començar els meus estudis al mateix temps, fa uns anys, a la Universitat de Barcelona, Aula Ràdio i Tallers Radiofònics respectivament. Periodisme? L'art de preguntar. Cultura? El neguit de voler aprendre. Ciència? L'ànsia de conèixer. Per mi la ràdio és transmissió de coneixements, emocions, valors i tot amb aquella màgia que només té aquest mitjà tant pels que la fem com per els que l'escoltem. He tingut el plaer de treballar en algunes emissores de ràdio d'àmbit local o general, sempre intentant mantenir la distància curta amb l'oient, involucrant les vivències quotidianes en els programes, tractant de parlar del què us interessa, del dia a dia, donant pas a espais de reflexió i comprensió.


Albert Torelló
Director i presentador del programa «Incorrectes»
Em dic Albert Torelló i tinc 22 anys. Vaig néixer i visc a Barcelona. Estic acabant el grau de Biomedicina a la UB, que combino amb la recerca científica com a becari en un grup de biologia molecular i genòmica. Els meus interessos són 3: la independència, la independència i la independència Em vaig implicar amb el moviment independentista amb les primeres mobilitzacions fins a implicar-me en política. I aquí estem!