Equip

Mònica Socias
Directora i presentadora del programa «De la mà de la cultura»
Navegant sempre en un mar de cultures, entre llibres, pintura i música, les lletres han format part de la meva vida des de que tinc memòria. Inquieta i curiosa, àvida de cultura en qualsevol de les seves vessants. Busco sempre més enllà de cada mirada, cada gest, cada paraula, per trobar l'essència de les persones i de la seva obra. Descobrir en els petits detalls les coses més grans. El mar, el meu món, les lletres, la meva gran passió. Per mi, la cultura és una forma de viure, de sentir, i poder compartir-la, un luxe.


Enric Folch
Director i presentador del programa «Debat obert»
54 anys. 2 fills. Economista, assessor fiscal. Treballo a Londres i Barcelona en organització i inversions de patrimonis empresarials i personals d'arreu del món. Parlo Català, Castellà, Anglès, Francès, Italià, i una mica de Rus. "No tinc web, no tinc blog, no tinc twitter, no tinc facebook, no tinc instagram, no tinc picto. Així, sempre tinc temps per fer un cafè i parlar."


Joan Solé
Copresentador del programa «La cova»
Joan Solé Giménez és periodista i assessor de comunicació freelance; autor dels llibres «Entrevistes amb el Quart Poder» (Ed. Dèria, 2014) i «Cinc mirades del periodisme internacional» (Ed. Librooks, 2015). Fundador i director de «Revista Mirall» (revistamirall.com).


Albert Torelló
Director i presentador del programa «Jugada mestra»
Em dic Albert Torelló i tinc 22 anys. Vaig néixer i visc a Barcelona. Estic acabant el grau de Biomedicina a la UB, que combino amb la recerca científica com a becari en un grup de biologia molecular i genòmica. Els meus interessos són 3: la independència, la independència i la independència Em vaig implicar amb el moviment independentista amb les primeres mobilitzacions fins a implicar-me en política. I aquí estem!